Vakbarát verzió
2020. június 1.
 
 
bankkartyak_2.jpg
Üzleti bankkártya Nyomtatás
A vállalkozói pénzforgalmi számlákhoz - akár elkülönített számlán biztosított fedezettel - a cégvezető vagy munkatársai részére több fajta bankkártya igényelhető a belföldi vagy külföldi fizetési kötelezettségek – például: utazási, reprezentációs költségek, árubeszerzés stb. - teljesítésére. A bankfiók felkeresése nélkül, és a nyitvatartási időn túl is elérhető a számláján rendelkezésre álló egyenleg: készpénzt vehet fel bankautomatán keresztül vagy vásárlások, áruk, szolgáltatások ellenértékét egyenlítheti ki segítségével.
  • MasterCard (MC) Business - Internet használatra is alkalmas dombornyomott bankkártya. A kártyához külföldre is érvényes utazási, baleset- és poggyászbiztosítás tartozik, amely a kártya megszűnéséig érvényes. A biztosítás díját az éves kártyadíj tartalmazza.
  • MasterCard Electronic Business - Elsősorban azon egyéni vállalkozók, illetve cégek számára ajánljuk, akik túlnyomórészt belföldi készpénz felvételre és vásárlásra használják a bankkártyát.
A Kinizsi Bank ügyfelei számára az ország egész területén kedvező díjtételekkel vehetők igénybe az integrációs takarékszövetkezetek által üzemeltetett ATM-ek is.
 
ATM-en keresztül Mobil telefonszámlája egyenlegét is feltöltheti, és bankkártyájával végzett tranzakciókról SMS értesítést kérhet.
 
A termékek részletes leírása, feltételei a Hirdetményben tekinthetők meg!
 
 
Kapcsolódó dokumentumok
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   
Elnök

Igazgatóság

Központ

Kollégák

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt