Vakbarát verzió
2020. június 1.
 
 
szamlavezetes_2.jpg
Számlavezetés Nyomtatás
Vállalkozása pénzügyeinek kezeléséhez, pénzeszközeinek nyilvántartásához ajánljuk pénzforgalmi számlánkat, amelyhez a banki szolgáltatások teljes körét biztosítjuk.
 
Megbízása szerint teljesítjük pénzügyi tranzakcióit és egyéb rendelkezéseit, amelyek lehetnek készpénzes fizetések, forint és deviza eseti megbízások, rendszeres, csoportos átutalások vagy beszedések.
 
Az egyenlegéről és pénzforgalmáról az Ön által megjelölt módon és címre küldött kivonatban értesítjük. Pénzeszközeinek meghatározott célhoz rendelését elkülönített számla nyitásával biztosítjuk. A pénzeszközök feletti rendelkezési jog egyedisége a számlák feletti rendelkezők egyéni, akár számlánként eltérő beállításával igényeihez igazítható. Bankkártya használatával a számlán lévő pénzösszeg bankautomatán keresztül a bankfiók nyitva tartási idején kívül is elérhető, illetve a bankkártyával vásárlások teljesíthetők.
 
A Home Banking vagy NetB@nk szolgáltatás lehetőséget nyújt arra, hogy a számláról elektronikus úton telephelyéről, irodájából bonyolítsa pénzforgalmát, lekérdezze egyenlegét a teljes munkaidő alatt és azon túl is a bankfiók felkeresése nélkül.
 
A vállalkozás pénzforgalmához, fizetési szokásaihoz igazodó számlacsomagok közül választhat:
  • Kinizsi Mini – mikro-, kis-, és kezdő vállalkozásoknak
  • Kinizsi Standard – középvállalkozásoknak
  • Kinizsi Extra – nagyvállalkozásoknak
Devizában befolyó pénzeszközök kezelésére, külkereskedelmi ügyletek, devizában történő fizetések lebonyolítására kínáljuk devizaszámla-vezetési szolgáltatásunkat.
 
A Kinizsi Mérték Plusz üzleti számlát vállalkozások 2015. szeptember 01-től a számlanyitástól számított 6 hónapig 0 Ft számlavezetési kedvezménnyel nyithatnak. Részletek.
 
A termékek részletes leírása, számlavezetés, szerződéskötés módja és díjai az Általános Szerződési Feltételekben és a Hirdetményben tekinthetők meg!
 
 
 emblema_magyar_web.jpg
Kapcsolódó dokumentumok
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   
Elnök

Igazgatóság

Központ

Kollégák

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt