Vakbarát verzió
2020. június 1.
 
 
netbank_2.jpg
NetB@nk Nyomtatás
Bárhonnan - Bármikor

Az elektronikus banki ügyintézés lehetővé teszi, hogy Ön bárhonnan, a nap bármely időszakában intézze pénzügyeit.

Netb@nk szolgáltatásunk biztosítja Önnek, hogy bárhonnan, akár a bankfiók nyitvatartási idején kívül és nyomtatványok kitöltése nélkül intézze pénzügyeit és bármikor naprakész információkkal rendelkezzen fizetési számlája egyenlegéről! Legyen az eseti, vagy rendszeres átutalás, közüzemi és egyéb díjak beszedésére vonatkozó felhatalmazás, betétlekötés, valamint az egyenleg, számlakivonat lekérdezése.

Elektronikus szolgáltatásaink keretében számláján történt jóváírásokról, terhelésekről, illetve bankkártya használat esetén a készpénzfelvételről, vásárlás összegéről SMS értesítést is küldünk Önnek, amely azonnali tájékoztatást ad a teljesítésekről, pénzforgalmi számlájának egyenlegéről. 

A NetB@nk használata nem csak gyors és kényelmes megoldás a pénzügyek intézésére, de költségkímélő is, hiszen az így leadott megbízások díjai – a hagyományos papír alapú megbízásokhoz képest - kedvezőbbek.

Rendszerünk garantálja az Ön teljes biztonságát! A tranzakciók kezdeményezéséhez szükséges azonosítót, kérése alapján minden alkalommal egyedileg előállítva SMS-ben küldjük az Ön mobiltelefonjára, garantálva az egyediséget és felhasználó teljes védelmet.

A termékek részletes leírása, feltételei a Hirdetményben tekinthetők meg!
 

Szolgáltatás elindításához kattintson ide:
netbank.png
 

Kapcsolódó dokumentumok

back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   
Elnök

Igazgatóság

Központ

Kollégák

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt