Vakbarát verzió
2020. június 1.
 
 
hitelezes_2.jpg
Hitelezés Nyomtatás

Legyen szó beruházási illetve forgóeszköz hitelről, rövid vagy hosszú távon, vagy akár folyószámlahitelről, bankunk egyszerű és gyors finanszírozási lehetőséget kínál ügyfelei számára.

Partnerek vagyunk bankgarancia nyújtásában, számlakövetelések faktorálásában, akár óvadéki betét vagy ingatlan fedezet mellett nyújtott kölcsönök folyósításában. Hiteleink elérhetők forint és deviza alapon egyaránt, alkalmazkodva az Önök pénzügyi lehetőségeihez, forrásaihoz, és elképzeléseihez.

Európai Uniós, illetve hazai pályázatokhoz kapcsolódóan az önerő finanszírozás, támogatás előfinanszírozás, beruházási hitel vagy bankgarancia nyújtásában széles körű tapasztalattal rendelkezve tudjuk ügyfeleink és leendő ügyfeleink igényeit kiszolgálni.
 

Széchenyi Kártya Program
Két új termékkel bővült a Széchenyi Kártya Program! A Széchenyi Forgóeszközhitel és a Széchenyi Beruházási Hitel is elérhető Bankunknál. A kibővült Széchenyi Kártya Program konstrukcióinak segítségével új lendületet adhat vállalkozásának.
Részletek
 

Gazdahitel-Gazdakártya Program
A Kinizsi Banknál mindig kiemelt partnerek voltak az agrárágazatban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások, őstermelők és családi vállalkozók. E tradíciót szeretnénk folytatni úgy, hogy gyors hitelbírálat után, kedvező kamatokkal kínálunk hitelt agrárügyfeleinknek.
Részletek


Területalapú támogatás előfinanszírozása

Az Európai Unió által nyújtott támogatás segíti a vállalkozásokat a mezőgazdaság területén. Amennyiben jogosult ilyen jellegű támogatásra, és a támogatás összegére folyósítás előtt szüksége van, Bankunknál lehetősége van ezen összeghez hozzájutni előfinanszírozási konstrukció keretében.
Részletek


Termőföldvásárlási hitel

Ne mondjon le a magyar termőföldekben rejlő lehetőségekről, igényelje egyedülálló konstrukcióinkat, mellyel kedvező kamatozású kölcsönhöz juthat.
Részletek

A termékek részletes leírása, feltételei a Hirdetményben tekinthetők meg!
 

back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   
Elnök

Igazgatóság

Központ

Kollégák

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt