Vakbarát verzió
2020. február 20.
 
 
termekcsomagok.jpg
Termékcsomagok Nyomtatás
Bankolási szokásainak megfelelően több termékcsomag közül választhat. A termékcsomagok keretein belül egyszerre több banki szolgáltatást is igénybe vehet, sokkal kedvezőbb feltételekkel, mintha egyenként igényelné őket.
 
Az elektronikus banki szolgáltatást előtérbe helyezők számára a „Vitalitás” szolgáltatás csomagunkat ajánljuk, amely NetB@nk szolgáltatás, ingyenes bankkártya mellett akár hitelkártyát is tartalmazhat, hogy pénzügyei lebonyolítását a mai technikai lehetőségek mellett a legkényelmesebben végezhesse.
 
A hagyományos banki szolgáltatásokat kedvelő ügyfeleink részére is testre szabott megoldást kínálunk „Tradíció” termékcsomagunkkal, amelybe a bankszámlához ingyenes bankkártya, kedvezményes szolgáltatói díjterhelés és kezdeti költségek nélküli folyószámlahitel felvételi lehetőség tartozik.
 
A különféle korosztályok igényeire is gondoltunk:
 
A nyugdíjasok számára kialakított „Őszidő” számlavezetési csomagunk keretében az egyedülállóan kedvező díjakat tartalmazó bankszámlavezetéshez, kiemelkedő megtakarítási és kezdeti költségek nélküli hitelfelvétel lehetősége társul.
 
Az ifjúság és a fiatalabb generáció részére alakítottuk ki a „Suli-mix” és „Studi-mix” termékcsomagokat, amelyek keretében ingyenes Ifjúsági bankkártya mellett internetes hozzáférést is biztosító számlavezetési megoldásokat kínálunk.
 
 
kinizsi_tabla_20150722.jpg 
 
A termékek részletes leírása, feltételei a Hirdetményben tekinthetők meg!
 
 
Kapcsolódó dokumentumokemblema_magyar_web.jpg
 
 
 
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   
Elnök

Igazgatóság

Központ

Kollégák

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt