Vakbarát verzió
2020. február 20.
 
 
szamlavezetes_1.jpg
Számlavezetés Nyomtatás
Pénzügyei lebonyolításához biztonságos és kényelmes megoldás a bankszámla. Bízza ránk pénze kezelését, időt és fáradtságot takaríthat meg!
 
Előnyök, amelyeket akkor élvezhet, ha bankszámlát nyit nálunk: 
  • Jövedelme a beérkezés napjától kamatozik, de megtakarításai hosszabb távra magasabb kamattal is leköthetők.
  • Tartós megbízás esetén gondoskodunk rendszeres fizetési kötelezettségei teljesítéséről, ezzel levesszük válláról a határidők figyelésének terhét.
  • Csoportos felhatalmazás megadásával mentesül a postai csekkbefizetésekkel járó sorban állástól.
  • Számláján lévő egyenlegéből bármely fiókunkban készpénzt vehet fel, vagy a számlához kapcsolódó bankkártyával belföldön és külföldön egyaránt bankautomata használatával éjjel-nappal hozzáférhet pénzéhez, illetve számlája terhére vásárlást kezdeményezhet.
  • Bankkártyájához utasbiztosítás is igényelhető, így utazáskor nincs szükség külön baleset- és poggyászbiztosításra.
  • NetB@nk szolgáltatással interneten keresztül otthonról is intézheti pénzügyeit.
  • A bankszámlához egyéb termékek és szolgáltatások is igényelhetők (folyószámlahitel, hitelkártya).
  • Devizaszámlát is nyithat nálunk, melyre kedvező feltételekkel elhelyezhetők deviza-megtakarításai, illetve devizában történő fizetések is kezdeményezhetők.
     
A Kinizsi Díjeső lakossági fizetési számlát magánszemélyek 2015. szeptember 15-től a számlanyitástól számított 6 hónapig jelentős kedvezmény mellett nyithatnak. Részletek.
 
Bankunk az alapszámlához való hozzáférésről, az alapszámla jellemzőiről és díjazásáról szóló 262/2016. (VIII. 31.) Korm. rendelet alapján Alapszámlát nyit és vezet az arra jogosult fogyasztók számára.
 
Bankunk a fizetési számla váltásáról szóló 263/2016. (VIII. 31.) Korm. rendelet alapján a számlaváltást lebonyolítja az azt igénylő fogyasztók számára. Az erről szóló tájékoztatót a Letölthető tájékoztatókban megtekintheti.
 
A termékek részletes leírása, számlavezetés, szerződéskötés módja és díjai az Általános Szerződési Feltételekben és a Hirdetményben tekinthetők meg!
 
Pénzügyi céljait szem előtt tartva a hagyományos folyószámlán kívül többféle termékcsomagot is kínálunk. A „Termékcsomagok" menüpontunk alatt válassza ki, melyik igazodik leginkább igényeihez!
 
emblema_magyar_web.jpg
Kapcsolódó dokumentumok
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   
Elnök

Igazgatóság

Központ

Kollégák

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt