Vakbarát verzió
2020. február 20.
 
 
hitelezes_1.jpg
Hitelezés Nyomtatás

Bátran számíthat a KINIZSI BANK segítségére, akkor is, ha céljai megvalósításához pénzre van szüksége.

 

Szabad felhasználású jelzáloghitelek
Vágyainak nem szabunk határokat! Bármit is szeretne megvalósítani, ingatlan fedezet felajánlása esetén nagyobb összeget is rendelkezésére tudunk bocsátani.

Folyószámla-hitel
A váratlan kiadások nem okoznak többé fejtörést az Ön számára, hiszen mindig van tartalék, amihez bármikor hozzáférhet. A KINIZSI BANK-nál vezetett számlájára érkező rendszeres jövedelméhez igazítottan hitelkeretek biztosítunk az Ön számára.
Részletek


Hitelkártya
A folyószámla-hitel és a bankkártya előnyös tulajdonságait ötvözi, ráadásul amennyiben havonta visszafizeti a kártyával vásárolt összeget, úgy kamatmentesen használta a KINIZSI BANK pénzét.
 
 
Kinizsi Nyerő Személyi kölcsön
Szabad felhasználású kölcsön akár 1 millió forint összegig legfeljebb 3 éves futamidőre. Futamidő végéig fix törlesztő részlet.
 
 
Személyi - áruvásárlási kölcsön
Nagyobb kiadásaihoz akár ingatlan fedezet nélkül is kínálunk megoldást. Igénybe vehető gépjármű vagy tartós fogyasztási cikk finanszírozására is.
 
 
Lakáscélú hitelek
Segítségével Ön megveheti, felépítheti, felújíthatja álmai lakását, a törlesztő részletet pedig rugalmasan tudjuk az Ön megtakarításaihoz igazítani. Legyen szó akár lakásról, családi házról, nyaralóról, garázsról vagy telekről, a KINIZSI BANK-ra mindig számíthat.
 
 
Termőföldvásárlási hitel
Ne mondjon le a magyar termőföldekben rejlő lehetőségekről, igényelje egyedülálló konstrukcióinkat, mellyel kedvező kamatozású kölcsönhöz juthat.
 
 
 
Kapcsolódó dokumentumok
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   
Elnök

Igazgatóság

Központ

Kollégák

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt