Vakbarát verzió
2020. február 20.
 
 
bankkartyak_1.jpg
Bankkártya Nyomtatás
A bankkártya használata szükségtelenné teszi, hogy nagyobb mennyiségű készpénzt tartson magánál, ugyanakkor bármikor és bárhol kiadásait, esetleges hirtelen felmerülő fizetéseit teljesítheti.
 
A bankkártya használatának előnye, hogy nem kell a bankfiók nyitva tartásához igazodva előre gondoskodni készpénzről, mert a bankautomaták a nap 24 órájában biztosítják a készpénzhez jutást, illetve vásárláskor bankkártyáját közvetlenül fizetésére is használhatja. Számláján a pénze addig kamatozik, amíg ténylegesen fizetésre nem kerül sor.
 
A Kinizsi Bank a lakossági bankszámlához kapcsolódóan többfajta betéti kártyát is kínál ügyfeleinek, amelyek külföldön és belföldön egyaránt használhatók:
  • Maestro – elektronikus bankkártya, amely rendkívül biztonságos, hiszen minden tranzakció csak egy megfelelő – PIN kódra, a kártya státuszára, fedezetre vonatkozó – engedélyezési eljárás után teljesülhet.
  • MasterCard Standard – dombornyomott bankkártya, amely Internetes vásárlásra is alkalmas.
  • Maestro Ifjúsági – 14-18 év közötti diákok és 18-26 éves hallgatók ifjúsági bankszámlájához igényelhető, ezért az éves díja is kedvezőbb.
  • Kölyökkártya – Amellyel 7-14. életév közötti kiskorúak a szülők által biztosított fedezet erejéig készpénzt vehetnek fel, egyenlegüket lekérdezhetik.
A Kinizsi Bank ügyfelei számára az ország egész területén kedvező díjtételekkel vehetők igénybe az integrációs takarékszövetkezetek által üzemeltetett ATM-ek is kedvező díjtételekkel vehetők igénybe.
  
Bankkártyákhoz kapcsolódóan utazási biztosítás is köthető, így utazáskor nincs szükség külön baleset-utas és poggyászbiztosításra.
 
ATM-en keresztül Mobil telefonszámlája egyenlegét is feltöltheti, és bankkártyájával végzett tranzakciókról SMS értesítést is kérhet.
 
A Kinizsi Bank a bankkártyák biztonságosságának növelése érdekében az elsők között tért át az úgynevezett chippel ellátott bankkártyák kibocsátására, így valamennyi kártyabirtokosunk bankkártyáját folyamatosan erre az új, és korszerűbb kártyákra cserélte le.
 
A termékek részletes leírása, feltételei a Hirdetményben tekinthetők meg!
 
 
Kapcsolódó dokumentumok
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   
Elnök

Igazgatóság

Központ

Kollégák

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt