Vakbarát verzió
2023. október 2.
 
 
default
Elérhetőségek - Elnök Nyomtatás
Tisztelt Partnereink!
 
lakatos_antal_kozepes.jpgMagyarország első, nem budapesti székhellyel létrejött, kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában lévő hitelintézete, a Kinizsi Bank már 55 éve a térség meghatározó bankja. Korábbi évekhez hasonlóan, a nehéz gazdasági körülményekhez igazodva sikerült nem csak megőrizni, hanem tovább erősíteni piaci pozíciónkat, fenntartva biztonságos működésünket, hozzájárulva környezetünk fejlődéséhez.
 
Munkatársaink elkötelezettsége és megnövekedett feladatokhoz történő pozitív hozzáállása mellett az adódó piaci lehetőségekhez történő gyors, rugalmas reagálás is kellett 2012-es sikereinkhez. Mivel az évek óta elhúzódó recesszió következtében a gazdaság szereplőinek, ezen belül meglévő és leendő ügyfeleinknek is alkalmazkodni kellett mikrokörnyezetünkhöz, mely folyamat a korábbiaknál is markánsabb változást, a versenyhelyzetből adódó kihívásokat jelöltek meg számunkra.
 
Mondhatjuk, hogy a mai világban csak a változás az, ami állandó. Bankunk tevékenységét és struktúráját a kihívásokhoz alkalmazkodva újra átalakítottuk, növelve ezzel is a tevékenységünktől elvárt fokozott biztonságot, maradéktalanul betartva a szigorodó, folyamatosan módosuló jogszabályi feltételeket. Továbbra is törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényeit mindenkor szem előtt tartva, akár egyénre szabott szolgáltatásokat is kínáljunk, melynek köszönhetően a már megelégedésüket szolgáló gyakorlatot folytatva, azt a kor igényeihez igazítva nyitottunk lakossági, kis- és középvállalkozó ügyfelek irányába.
 
Bankunk tevékenységének legjobb mutatója, ügyfeleink elégedettsége, ezért továbbra is ügyfélközpontúsággal, közvetlenséggel és rugalmassággal állunk rendelkezésükre. Minden erőnkkel azon vagyunk és leszünk, hogy szolgáltatásaink színvonalával, termékeink minőségével, gyorsaságunkkal és kollégáink odaadásával méltó helyet foglaljunk el magyar bankként a hazai pénzügyi szegmens pénzintézeti szereplői között, emellett megőrizve és gyarapítva a korábban létrehozott értékeket, tovább növeljük ügyfélkörünket és folyamatosan új szolgáltatásokkal bővítsük termékpalettánkat.
 
Bankunk valamennyi ügyfelét köszönet illeti, hogy a felénk megnyilvánuló bizalmukkal segítenek bennünket, ezáltal folyamatosan megfelelhessünk a pénzügyi szolgáltatásaink felé támasztott magas fokú elvárásaiknak. Köszönetünket kívánjuk kifejezni a Bank működtetésében résztvevő összes kollégának, valamint mindazoknak, akik mindennapi munkánkat segítették. Köszöntjük azon leendő ügyfeleinket is, akik ezt követően fognak megismerni bennünket, s élni kívánnak a Kinizsi Bank által nyújtott lehetőségekkel.
 
Lakatos Antal
elnök-vezérigazgató
 
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   
Elnök

Igazgatóság

Központ

Kollégák

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt