Vakbarát verzió
2020. június 1.
 
 
befektetesek.jpg
Diófa Alapkezelő Zrt. által kezelt alapok Nyomtatás
Magyar Posta Takarék Pénzpiaci Befektetési Alap
Az Alapot elsősorban olyan Befektetőinknek ajánljuk, akik bármikor hozzáférhető, rövid távú, akár néhány hetes megtakarítási lehetőséget keresnek és a látra szóló kamatnál jellemzően magasabb hozamokat szeretnének elérni. Ez az Alap adott esetben nem megfelelő olyan befektetők számára, akik 1 héten belül ki akarják venni az Alapból a pénzüket.
 
Takarék FHB Rövid Kötvény Befektetési Alap
Az Alapot többelemű befektetési portfólió részeként mérsékelten kockázatvállaló ügyfeleinek ajánljuk középtávú pénzügyi célok megvalósításához. Ez az Alap adott esetben nem megfelelő olyan befektetők számára, akik 1 éven belül ki akarják venni az Alapból a pénzüket.
 
Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap
Az Alap elsősorban azoknak az ügyfeleknek jó választás, akik legalább egy éves időtávú befektetésben gondolkodnak és a pénzpiaci eszközökét meghaladó hozamot szeretnének elérni. Ez az alap adott esetben nem megfelelő olyan befektetők számára, akik 1 éven belül ki akarják venni az Alapból a pénzüket.
 
Magyar Posta Takarék Hosszú Kötvény Befektetési Alap
Az Alapot elsősorban olyan Befektetőinknek ajánljuk, akik a magyar állampapírpiacon szeretnék alacsony költségszint mellett legalább 2 évre befektetni a pénzüket. Ez az Alap adott esetben nem megfelelő olyan befektetők számára, akik 2 éven belül ki akarják venni az Alapból a pénzüket.
 
Takarék FHB Abszolút Hozamú Befektetési Alap
Az Alapot azon mérsékelten kockázatvállaló ügyfeleinknek ajánljuk több elemű befektetési portfólió részeként középtávú pénzügyi célok megvalósításához, akik rövid távon tolerálni képesek a mérsékelt árfolyamveszteségeket. Ez az Alap adott esetben nem megfelelő olyan befektetők számára, akik 1 éven belül ki akarják venni az alapból a pénzüket.
 
Takarék FHB EURO Ingatlan Alapok Alapja
Az Alapot azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik legalább egy éves időtávú befektetésben gondolkodnak és a pénzpiaci eszközökét meghaladó hozamot szeretnének elérni. Ez az Alap adott esetben nem megfelelő olyan befektetők számára, akik1 éven belül ki akarják venni az Alapból a pénzüket.
 
Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Befektetési Alap
A Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Alapot azon befektetőknek ajánljuk, akik a bankbetéteknél és a rövid lejáratú állampapíroknál magasabb hozamot szeretnének közép- és hosszú távon elérni, melynek reményében magasabb kockázatot is hajlandóak vállalni. Ez az Alap adott esetben nem megfelelő olyan befektetők számára, akik 1 éven belül ki akarják venni az Alapból a pénzüket.
 
Takarék FHB Származtatott Befektetési Alap
Az Alapot kockázatvállaló ügyfeleinknek ajánljuk, hosszú távú pénzügyi célok megvalósításához, azok számára, akik akár hosszabb távon is tolerálni képesek a mérsékelt árfolyamveszteségeket. Ez az Alap adott esetben nem megfelelő olyan befektetők számára, akik 2 éven belül ki akarják venni az Alapból a pénzüket.
 
Takarék FHB Apolló Származtatott Részvény Befektetési Alap
Az Alapot azon kockázatvállaló ügyfeleinknek ajánljuk, akik a külföldi értéktőzsdéken jegyzett részvények teljesítményéből szeretnének részesedni. Ez az Alap adott esetben nem megfelelő olyan befektetők számára, akik 3-5 éven belül ki akarják venni az Alapból a pénzüket.
 
További információkért érdeklődjön a Kinizsi Bank fiókjaiban vagy kattintson www.diofaalapkezelo.hu oldalra!
 
 
  
 
back
Vissza a főoldalra Vissza Lap tetejére
 
   
Elnök

Igazgatóság

Központ

Kollégák

Kérjen visszahívást

Küldjön e-mailt